Duurzame bedrijven & initiatieven

Bedrijven, projecten en initiatieven die de wereld een beetje mooier willen maken hebben bij ons een streepje voor. Wij werken maar wat graag voor dat soort clubs! Onze online kennis zetten we het liefst in voor bedrijven en organisaties die duurzaam ondernemen. Dus wil je jouw mooie, eerlijke producten of diensten online aan de man brengen? Dan is Man on the Moon hét bureau dat je daarbij helpt!

Kennis van duurzaamheid en online-igheid
Een steeds groter wordende groep consumenten kiest bewust voor duurzame producten. Maar, daarmee verkoopt duurzaam nog niet vanzelf. Ook niet online. Het is zaak om juist die doelgroep te bereiken die open staat voor duurzame producten en diensten. Online zijn er prima mogelijkheden om gericht te adverteren, bijvoorbeeld via zoekmachines, display advertising en social media. Zo bereik je precies die mensen die open staan voor jouw boodschap.

Wij kennen de online wereld, maar ook de duurzame wereld als onze broekzak. Met meerdere jaren ervaring in de duurzame sector weten we waar duurzaamheid om draait. Onze mensen brengen tien jaar duurzame ervaring mee. We werkten eerder voor duurzame banken, websites en dienstverleners. Die ervaring combineren we met onze kennis van online. Een combinatie die maar weinig bureaus je kunnen bieden.

We doen het zelf ook
Practise what you preach. En dus ondernemen wij zelf ook zo eerlijk en duurzaam mogelijk. Je ziet het terug in onze diensten en in onze werkwijze. Kijk hier als je meer wilt weten over ons MVO beleid. Naast duurzaamheid geloven wij in samenwerking. Dat brengen we in de praktijk door actief samen te werken met een groot netwerk van freelance online professionals. Wij zijn een netwerkorganisatie met een klein eigen team en grote schil van freelancers. Zo hebben we voor iedere klus de juiste man of vrouw!

Benieuwd? Neem contact op!