Financiële dienstverleners

Banken, verzekeraars en financieel adviseurs kennen de kracht van internet. Jammer alleen dat de concurrent die kracht ook kent; geen online markt zo competitief als deze. Man on the Moon heeft veel online kennis van het bank- en verzekeringswezen in huis, door de jaren heen opgebouwd bij verschillende bedrijven. Financiële instellingen, adviseurs en tussenpersonen zijn bij Man on the Moon dus aan het juiste adres: wij kennen de sector, weten wat er speelt en hoe je klanten aan je bedrijf kunt binden via digitale media.

Online in geld sinds 2005
Onze mensen zitten al langer in de financiële wereld dan dat Man on the Moon bestaat. Da’s handig, want die kennis nemen we mee. Man on the Moon heeft die kennis zelf in huis (oprichter Frank Rozendaal werkte als online marketeer bij banken en verzekeraars) en we werken nauw samen met een netwerk van online professionals die deze ervaring delen. Sectorspecialisten die snappen hoe je online marketing, webdesign, social media en online service laat werken voor financiële instellingen.

Interim online professionals
Online idioten noemen wij ze. Anderen zeggen dat het specialisten zijn. En dat is ook waar. Je kunt onze mensen inhuren op interim basis. Ze pakken uiteenlopende klussen voor je op, zoals online marketing en campagnes, internet projectmanagement, social media marketing, contentmanagement, website optimalisatie en online business development. Op zoek naar zo’ n online vakidioot die de financiële wereld kent? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd? Neem contact op!