Interim Online Professionals

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op interim basis? Of wil je gewoon een keertje sparren over jouw online strategie? Dan ben je bij Man on the Moon aan het juiste adres! Onze interimmers en adviseurs zijn van het nuchtere soort. Online kan inderdaad best ingewikkeld zijn, maar dat betekent nog niet dat je er ook ingewikkeld over moet doen. Punt.

Netwerk van interim online professionals
Man on the Moon is een netwerkbureau. Wij werken met een klein team van eigen mensen en grote schil van freelance professionals. Zo bieden we voor iedere online klus de juiste man of vrouw. Onze freelancers en ZZP-ers hebben ervaring in verschillende sectoren. Van finance tot non-profit, van onderwijs tot retail. En zijn thuis in vakgebieden als online marketing, social media marketing, online copywriting en e-commerce. Wij zijn trots op ons netwerk van online vakidioten en we stellen ze graag eens aan je voor.

Wij brengen online marketing in de praktijk
Wij geven graag advies, maar nog liever helpen we je deze adviezen in de praktijk te brengen. Ook bij interim klussen stropen we onze mouwen hoog op om vervolgens lekker mee te knallen. Dat is wat wij bedoelen met online marketing in de praktijk brengen. Gewoon snel tot de kern komen en vervolgens een wezenlijk bijdrage leveren. Onze adviseurs en interimmers hebben ervaring bij grote merken als ASN Bank, ANWB en Schoevers en ‘kleine grote merken’ als MyWheels en Allesduurzaam. Groot of klein, wij denken en doen graag met je mee!

Benieuwd? Neem contact op!