Non-profit organisaties

Je doelen verwezenlijken gebeurt steeds vaker online via interactieve campagnes, op social media en met actiematige websites. Man on the Moon bestaat uit online vakmensen met een gezonde overdosis idealen. Wij werken maar al te graag met je mee, want de wereld mooier maken is het mooiste werk wat er bestaat!

Online werven, communiceren en actievoeren
Ons ideaal is uitgroeien tot hét interactieve bureau voor de non-profit sector. We zetten graag hoog in, ook voor onze klanten. Wij zijn goed thuis in de wereld van internet en digitale media, maar ook in de wereld van NGO’s, stichtingen en verenigingen. Die kennis combineren we waar mogelijk. We doen aan leden- en fondsenwerving via kanalen als affiliate marketing en e-mailmarketing, realiseren de mooiste actie- en themawebsites en zetten online campagnes op via display advertising en Google AdWords. We adviseren en geven workshops en leveren indien gewenst mensen op locatie op tijdelijke basis, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een bepaalde campagne of project.

Non-profit tarief
Man on the Moon is een klein, flexibel en betaalbaar bureau. Voor non-profit partijen zelfs extra betaalbaar, want non-profits krijgen standaard korting op onze tarieven. Gewoon omdat we dat logisch vinden en zodat zoveel mogelijk geld de goede kant op kan rollen. Wij zijn net even anders georganiseerd dan het gemiddelde “fullservice internetbureau”. Man on the Moon heeft een klein team van eigen mensen in huis en we werken intensief samen met een groot netwerk van freelance online professionals. Dat maakt dat we alles kunnen leveren, maar zonder veel overhead en daardoor dus tegen extra gunstige tarieven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor non-profits? Neem contact met ons op! Lijkt ons leuk.

Benieuwd? Neem contact op!