Onderwijsinstellingen

Studiekeuzes worden steeds vaker online gemaakt, communicatie met studenten verschuift richting internet en mobiel en zelfs complete lesprogramma’s worden online aangeboden. Het internet heeft de onderwijssector verandert en dus zul je moeten mee veranderen. Man on the Moon helpt onderwijsinstellingen met hun online marketing, de realisatie van websites, intranetten en apps en het vormgeven van e-learning programma’s.

De student als uitgangspunt
Niet het lesaanbod, maar de student staat wat ons betreft centraal. Klinkt logisch, maar in de praktijk wordt nog vaak vanuit het aanbod gedacht. We helpen studenten op intuïtieve wijze een studiekeuze te maken. We zorgen dat onderwijsinstellingen goed vindbaar zijn op Google en vergelijkingssites en maken omgevingen waarmee lesroosters en materialen benadert kunnen worden. Dat doen we niet allemaal zelf. We werken als bureau nauw samen met een netwerk van freelance online professionals. Zo heb je voor iedere klus de juiste online man of vrouw. Maar we werken vooral ook intensief samen met onze opdrachtgevers. We dragen kennis over en zorgen dat onze klanten steeds stappen vooruit maken. Zo creëren we samen het onderwijslandschap van de toekomst.

Advies, interim en uitvoering
Man on the Moon adviseert en realiseert. Dat doen we indien gewenst op afstand, waarbij we fungeren als een online afdeling voor jouw onderwijsinstelling, of op interim basis, waarbij we op tijdelijke basis projecten ondersteunen en van de grond trekken. In het laatste geval zullen we aanwezig zijn op kantoor en meedraaien in jullie team. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd? Neem contact op!