Over ons

Man on the Moon helpt je verder in de digitale marketing wereld. Op internet, mobiel en tablet. Wij maken dat jij je klant achter dat schermpje écht bereikt. Daarvoor zetten we toepassingen in als zoekmachine-marketing, e-mailmarketing, content marketing en real time bidding. Dat klinkt leuk, maar dat is bijzaak. Waar het ons echt om gaat is ‘de mens achter de techniek’. Jouw klant. Dat maakt ons anders dan andere online marketing bureaus.

Dataknuffelaars en verhalenvertellers
Bij ons vind je dataknuffelaars en verhalenvertellers, techneuten en communicatie mensen, alfa’s en beta’s. Wij combineren harde result driven marketing met zachte online communicatie. Met onze linker- en rechter hersenhelften maken we campagnes, websites en apps die mensen daadwerkelijk raken. Niet eenmalig, maar keer op keer. Zo worden eenmalige voorbijgangers trouwe klanten. Of zelfs fans en ambassadeurs van jouw merk. Dat is wat wij bedoelen met ‘mensen en merken verbinden’.

Open samenwerking
Man on the Moon gelooft in een open samenwerking. Met opdrachtgevers, met collega-bureaus, met klanten-van-klanten en met freelance online professionals. Samenwerken is het nieuwe concurreren. Daar geloven wij heilig in. In nauwe samenwerking blijk je plots alles te kunnen. Zodoende is fullservice geen loze belofte, maar de simpele werkelijkheid.

Wil je ook samenwerken met ons? Neem dan contact op met Frank Rozendaal via frank@manonthemoon.eu of 06 – 11537523.