Buzzzz!

20140810_141548 Onze klant blij, wij blij, de bijen blij! We gaan namelijk aan de slag met de online marketing voor de NBV (de Nederlandse Bijenhouders Vereniging)! Yeeh! Een mooie klant en helemaal in ons straatje, want de bijen die je hier ziet, staan namelijk in onze tuin. (We zien trouwens nu pas dat we hun kast per […] ... lees meer »

Een mooie laatste vlucht

Wubbo met snor (foto: NASA) Wij hebben iets met ruimtemannetjes, dat moge duidelijk zijn. Het was dan ook een schok om te lezen dat Wubbo Ockels, Neerlands eerste ruimteman, is overleden. Wubbo was voorvechter van alles wat groen en duurzaam is. Hij was een innovator, een vooruitdenker, een man van mogelijkheden, geen beperkingen. Een man naar ons hart dus. Zijn reis in […] ... lees meer »

Duurzaam doen

frank_de_bomenknuffelaar Duurzame internet- of online marketingbureaus? Je ziet ze maar weinig. Wij zijn het wel, maar benoemden het eigenlijk nooit zo. Maar, daar is op deze mooie nazomerdag verandering in gekomen! We hebben werk gemaakt van ons duurzaamheidsverhaal en zojuist een hele pagina vol MVO en duurzaamheid gepubliceerd. Gewoon omdat het een wezenlijk onderdeel is van […] ... lees meer »

Singing on the Moon

singing-on-the-moon Humor! “I was strolling on the Moon one day…. ” De laatste maanreizigers Jack Schmitt and Gene Cernan hebben big fun op de maan : -) Check dit filmpje. ... lees meer »

And we have lift off!

liftoff_wright_2 Yes, daar zijn we dan! Ein-de-lijk online…. Dat mocht even duren. Maar, zoals onze buurman altijd zegt: “Al het goede komt langzaam.”  Reken maar dat dit een goede wordt dan! Man on the Moon is inmiddels vier maanden oud – heeft het kruipen overgeslagen en is gelijk gaan rennen, vandaar de vertraging – maar hier […] ... lees meer »